Herringbone Naturals Haze

1 668,00 kr

(inkl. moms)

(719,00 kr m2)

3-10 arbetsdagar
50-LVPEH855

Haze Herringbone är vår mjukt ljusgrå storsäljare som nu introducerats i fiskbensmönster. Du får en ljus och modern känsla i klassisk tappning.

Fasade kanter runt om brädorna framhäver brädorna.

Den extremt matta ytan ger en exklusiv känsla.

info@kakelhornan.se / 08-6300028

Fysisk Butik

Öppet 7 dagar i veckan

20 år i branschen

Produkten säljs per box om 2,32 m2

SNYGGT
Nu behöver du inte kompromissa med utseendet på golvet bara för att du behöver en tålig yta. Vackra mönster, naturtrogen ytstruktur och en matt yta gör COREtec® till ett exklusivt golv. Den integrerade baksidan av kork sänker ljudnivån och understryker den lyxiga känslan. COREtec är i en klass för sig och måste ses och upplevas i verkligheten. Det är det enda vinylgolvet som kan utmana trägolv på riktigt i känsla och utseende.

STARKT
Tåligheten är bäst i klassen. COREtec® är klassificerat för användning i industrimiljö så det klarar med lätthet både fest och vardag i hemmiljö.

SNABBT
Snabbheten märker du vid installationen. Det går att börja installera direkt när du fått hem golvet. Underlaget behöver sällan korrigeras eftersom COREtec® ställer låga krav på hur det ser ut. Då det redan finns ett korkunderlag integrerat i COREtec® sparar du dessutom både tid och pengar på att slippa ett underlagsmaterial för komfort och ljuddämpning

☑️ 100% vattentålig

☑️ Garanti: Livstid 

☑️ Enkelt att installera, fungerar på alla typer av underlag

☑️ Husdjurssäkert 

☑️ Minskar ljud 

☑️ Lämplig för värmegolv

☑️ Överlägsen reptålighet 

☑️ Utan acklimatisering 

☑️ Dimensionsstabil 

50-LVPEH855

Särskilda referenser