Kakelhörnan etablerades -98 i Täby med den enkla grundidén att erbjuda bra produkter till att bra pris. Vårt mål var och är fortfarande att hålla kundens bästa i fokus, det finns ingen bättre marknadsföring än en nöjd kund.

Det ligger i våra produkters natur att de kommer utgöra en stor del i våra kunders vardag under en lång tid framöver. Det är en vetskap vi tar med oss i in varje kundmöte, tillsammans med en strävan att alltid ge korrekt service och information. Är du som kund välinformerad, kommer du också kunna göra ett beslut du är mer tillfreds med.

Kakelhörnan sätter stort värde i att kunna erbjuda kompletta köks- och badrumslösningar för såväl stora som små plånböcker.

Med över 20 års erfarenhet av kakel och klinker i badrum och kök, kan du lita på att vi har kompetensen och kunskapen du behöver för att skapa ditt perfekta badrum eller kök.

Kakelhörnan är främst baserad i Stockholm, med vår butik i Täby . Men mycket i vårt sortiment är tillgängligt via vår hemsida.

Så kom in till oss i Täby, alternativt ta en titt på vårt online sortiment, så ska vi se om vi inte tillsammans kan göra din bostad lite mer hemtrevlig.

Kakelhörnan i Stockholm AB

Organisationsnummer 556510-3024