Att tänka på när du köper badrumsmöbler

Med tanke på den tid vi spenderar i badrummet är fina badrumsmöbler någonting som kan göra stor skillnad för dig i din vardag. Vackra badrumsmöbel är ett exempel på hur lite det kan behövas för att ge hela ens hem ett rejält lyft. I vårt breda sortiment hittar du lyxiga badrumsmöbler till bra priser som kan ge en stor förändring till ditt badrum och omvandla det till en plats där du kan trivas och finna ro under en lång tid framöver.

När du är redo för förändring kan det vara bra att se över vilka delar i ditt badrum som behöver bytas ut. Vi har delat in badrummet i flera kategorier för att du enkelt ska hitta till dina framtida duschväggar, badrumsmöbler och duschutrustning. Spendera lite tid på att fundera över badrumsmöblernas storlek, färg & design och hur de kommer att passa in bland övriga badrumsmöbler och kakelplattor. Att ge sitt badrum en ny design behöver inte vara komplicerat utan det kan ibland även räcka med att byta duschväggar eller till och med endast handtag till möblerna. Dubbelkolla innan bara så att måtten på de tilltänkta nya duschmöblerna passar ditt badrum. I många av våra badrumsmöblers produktbeskrivningar eller produktbilder finner du exakta mått men det går också bra att höra av sig till oss för vidare information om möblerna eller rådgivning.

Kakelhörnan är återförsäljare till några av de främsta och mest populära badrumsleverantörerna i Sverige såsom Hafa, Noro, Westerbegs och Macro. När det kommer till badrumsmöbler är Kakelhörnan det självklara valet då vi ständigt säljer exklusiva badrumsmöbler till bra priser som tillgodoser alla smaker och stilar. Vi erbjuder ett brett sortiment badrumsmöbler till konkurrenskraftiga priser och för dig som ger ditt badrum en helt ny design kan vi hjälpa till med hembesök där vi mäter, ritar och väljer ut ett paket som passar dig. Vår webbshop finns tillgänglig dygnet runt medan vår butik i Täby dagligen hjälper kunder som är på jakt efter sitt drömbadrum. Vi kan även förmedla duktiga hantverkare om du behöver hjälp med renoveringen av ditt badrum eller montering av badrumsmöbler. Vi samarbetar med flera duktiga hantverkare som dagligen hjälper privatpersoner i norrort så som Danderyd, Vallentuna, Täby, Lidingö, Österåker, Åkersberga, Solna, Bromma, Kista och Vaxholm. Spana in vårt sortiment av badrumskakel om du går i tankarna om att ge ditt badrum en helt ny fräsch design.

Duschhörna

Fördelar med nya badrumsmöbler

Förutom att nya badrumsmöbler kan ge ditt badrum ett enormt lyft och få det att kännas som en plats du aldrig vill lämna kan det även ha andra fördelar. Många av dagens badrumsmöbler är optimerade för att maximera förvaring eller ta lite plats. Många av de duschväggar vi säljer är 180° svängbara vilket innebär att de kan stå längst med badrumsväggen och inte uppta någon plats när de inte används. Många av de kommoder vi säljer är inte bara rymliga utan har även tillbehör som till exempel utrymme för eluttag och belysning som gör din vardag enklare. En kombination av ett lyxigt intryck och smarta egenskaper är någonting du kan ta för givet när du bläddrar bland Kakelhörnans badrumsprodukter. Vilka badrumsprodukter man ska välja är individuellt och någonting som skiljer sig precis som tycke och smak men om du behöver rådgivning eller någon som kan hjälpa dig bestämma storlekar finns vi på Kakelhörnan här för dig när du vill piffa upp ditt badrum. Du kanske redan har ett fint badrum men saknar detaljerna som får det till en fullpott - spana då in vår badrumsbelysning eller badrumsskåp som kan